מרכז המבקרים

במושב עין עירון, בצפון השרון, נמצא מרכז מבקרים מיוחד במינו: בית האריזה של איש הפסיפלורה.

במרכז המבקרים תוכלו לשמוע את סיפורו האישי של שי פישביין, הלא הוא איש הפסיפלורה.

ההרצאה, כמו גם חייו, מלווה בהרבה יצירתיות ויזמות, שינויים וקבלת החלטות בחיים.

שי, טייס בעברו ומהנדס אלקטרוניקה. לפני כ-20 שנה פנה לעסוק בחינוך, מתוך תחושת ייעוד ושליחות, ובמקביל להוראה פיתח תכניות לימודים במגמות ייחודיות.

שי הפך את ייצור פלורה - ליקר הפסיפלורה - מתחביב לעסק מצליח. בין לקוחותיו: מלון "המלך דוד" בירושלים, מחלקות היוקרה באל על וחנות הדיוטי פרי בנתב"ג. לאחרונה פתח את חנותו הראשונה בשרונה מרקט.

מרכז מבקרים איש הפסיפלורה

ביקור במרכז המבקרים

הביקור במרכז המבקרים כולל :
  • הרצאה מרתקת העוסקת ביצירתיות, יזמות וקבלת החלטות בחיים,

  • סיור במטע הפסיפלורה והכרת סגולות הצמח והפרי,

  • וכמובן - לגימה מליקר פלורה העדין (הטעימות לבני 18 ומעלה).

הביקור מיועד לקבוצות.

משך הביקור כשעה

עלות לקבוצות עד 30 אנשים 25 ₪  לאדם

ללא עלות לקבוצות מעל 30 איש

ניתן לרכוש בקבוקי שיכר במקום.

הביקור בתיאום מראש בלבד.

סדנא יצירתית לייצור ליקר פסיפלורה

אנו מציעים לערוך סדנא לפיתוח ליקר מפסיפלורה.

הסדנא משלבת עבודת צוות, יצירתיות, קבלת החלטות משותפת, ניסוי וטעייה ולבסוף תחרות על המשקה המנצח.

משך הסדנא כשעה וחצי

עלות של 180 ₪ לאדם

מוגבל לקבוצות של עד 20 איש ובתיאום מראש.

Image by Zan
מרכז מבקרים איש הפסיפלורה

יום בנושא חקלאות במנשה

את הביקור במרכז המבקרים של איש הפסיפלורה ניתן להרחיב ליום שלם בנושא החקלאות, מהיבטים שונים:

  • החקלאות הקיבוצית וחקלאות העבר - בחצר ראשונים עין שמר

  • חקלאות העתיד - במרכז הניסיונות של חברת נטפים בקיבוץ מגל.

הרצאה וטעימה אצלכם בעסק

את ההרצאה של שי פישביין, איש הפסיפלורה, ניתן לערוך גם אצלכם בעסק, במסגרת יום העשרה שלכם. ההרצאה מלווה בטעימות של פלורה.

באפשרותנו לשלב הדרכה במרכזי מבקרים ייחודיים נוספים באזור כמו: חקלאות קיבוצית, חדשנות בחקלאות, הדברה ביולוגית, חוות תבלינים, משק גבינות, מסיק זיתים ועוד. כל זאת ועוד בהתאם לדרישות הלקוח.

מרכז מבקרים איש הפסיפלורה

לתיאום והזמנת סיור

תודה על פנייתך, נחזור אליך בהקדם