19 בפבר׳ 2015פסטיבל היין Salute 2015 בחיפהכדי לקחת פסק זמן קצרצר מן היין, טעמנו מליקר הפסיפלורה המעולה של "פלורה של איש הפסיפלורה". משקה קינוח עדין ורענן, המיוצר מפירות פסיפלורה טריים הגדלים במטעי משק פישביין שבמושב עין עירון ומכיל 12% אלכוהול. לידו לא יכולנו שלא להתפתות.לכתבה המלאה - לחץ כאן
כדי לקחת פסק זמן קצרצר מן היין, טעמנו מליקר הפסיפלורה המעולה של "פלורה של איש הפסיפלורה". משקה קינוח עדין ורענן, המיוצר מפירות פסיפלורה טריים הגדלים במטעי משק פישביין שבמושב עין עירון ומכיל 12% אלכוהול. לידו לא יכולנו שלא להתפתות.לכתבה המלאה - לחץ כאן
Comments